Music Hungary Szövetség

 
A Music Hungary konferencián évről évre felmerülő problémák nagy többsége állandó téma a Bolyki-völgyben, megoldásukhoz azonban több kell évi két napnál. Erre reflektálva a 2017-es konferencia egyik központi témája volt egy könnyűzenei ernyőszervezet létrehozása, amely műfaji kötöttségek nélkül képviseli a szakmát az állam, a piaci szereplők és a média irányába. A hivatalosan a konferencia második napján bejelentett Music Hungary Szövetség a következő célokat tűzte ki maga elé:
 
A Szövetséget 16 tagból álló Elnökség vezeti, melyet a rendes tagokból álló, évente legalább egyszer megtartott Közgyűlés választ. A tagok az Alapszabályban deklarált célok elérésének érdekében szakosztályokba rendeződnek, biztosítva ezzel a megfelelő figyelmet minden egyes részterületnek. Jelenleg Aggregátor, Alkalmazott zene, Alkotó, Export, Fesztivál, Hangszeres, Kiadó és hangfelvételkészítő, Klub, Menedzser, Média, Oktatás, Promóter, Sync és publishing és Technikus szakosztályok léteznek, ám lehetőség van a lista bővítésére is.
 
A Szövetség első, hároméves ciklusára elnöknek Weyer Balázst, társelnöknek pedig Lobenwein Norbertet válaszotta.
 
Elnökségi tagok továbbá: Balogh Géza, Borsos László, dr. Gyimesi László, dr. Szinger András, dr. Tomori Pál, Gerendai Károly, Jeszenszky Zsolt, Kólya Dániel, Nováczki Éva, Oszkó-Jakab Natália, Szűts László, Tóth Tibor, Tóth Zsolt és Vawra Tamás.
 
A Szövetség rendes tagjain túl nagy szeretettel várja pártoló tagjait is - olyanokat, akik magánszemélyként segítenék munkáját. Ha csatlakozni szeretnél, iratkozz fel hírlevelünkre az oldal alján és örömmel várunk az idei konferencián is. Gyere el, hallasd a hangod, tegyünk együtt a magyar könnyűzenéért!
 
 

Eger,
Bolyki-völgy
2018.05.31-06.01.

Music Hungary 2018
Szállás

Hotel Villa Völgy****
3300 Eger, Tulipánkert u. 5.

A Hotel Villa Völgy **** Wellness & Konferencia a borairól híres egri Szépasszonyvölgyben található, ahol tufakőbe vájt borospincék százai várják az idelátogató vendégeket. A környezet nagyon csendes, a szállodakomplexum impozáns épületeit egy gyönyörű 2 hektáros park öleli körül. A kedvelt borospincék, szórakozóhelyek pár perces sétával megközelíthetők. A konferenciára érkező vendégeinket itt egy- és kétágyas szobákkal várjuk!

Hotel Imola Platán
3300 Eger, Csákány u. 7.

A Hotel Imola Platán évek óta biztosít szállást a Music Hungary konferencia részvevőinek és programjainak is egyaránt. Az Eger belvárosában, nyugodt és kellemes környezetben található hotel erkélyes szobákkal (kilátással az Eged-hegyre, illetve a több száz éves platán fákra) és a vidék gasztronómiai különlegességeivel és borkultúrájával várja vendégeit. A konferenciára érkező vendégeinket itt egy- és kétágyas szobákkal várjuk!